Divlji

Divlji 31 epizoda

Kada se ispostavi da je Serhan namamio Neslihan u bračnu zamku, Guven gubi kontrolu. Baš kao što se Jaman sprema da razotkrije cijelu Serhanovu prevaru zbog onoga što mu je Melek rekla, Guvenom nekontrolisani gnjev daje Serhanu prijeko potreban adut. Iako je cijena visoka, Serhan će ovaj novi adut iskoristiti u potpunosti. Zato što su Šebnem i njene prljave tajne počele da izlaze na vidjelo, Serhan je spreman na sve da se spasi ove nevolje.

Ali to ne može zaustaviti samo jedno: činjenicu da djeca sve znaju. Ruja je spremna da šuti neko vrijeme samo zbog svog nerođenog brata/sestre. Jaman je sada siguran da ona nešto krije, ali ne može da razumije šta. Kada Alaz i Čagla otkriju Rujinu tajnu, stvari se komplikuju. Da li će Jamana lagati ne samo njegova djevojka, već i braća i sestre? Alaz se ponovo pobuni protiv sudbine u koju ga je uvukao otac.

Biti osoba poput Serhana znači izdati svoje najbliže i povrijediti one koje najviše volite ponovo. Alaz ne umije da ponese ovo teško nasljeđe koje mu je otac stavio na pleća. Strah da će jednog dana nauditi Asi tjera Alaza da preduzme neke korake koje ne želi. Jaman, koji sada ne zna kome da vjeruje, počinje ozbiljno da shvata Elifina upozorenja. Ali Elifin pokušaj da otkrije sve laži izrečene Jamanu može dovesti do toga da neko bude ozbiljno povrijeđen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button