Divlji

Divlji 7 epizoda

Sada je siguran da je Yaman İlker otac njegovog suradnika. No, neće biti lako uvjeriti Neslihan da je njezin suprug bio taj koji joj je oteo sina. Yaman, koji smišlja plan da iznese očevu pređu na tržište uz pomoć Cesura i Asi, uspijeva.

Sada se Neslihan mora suočiti s istinom, koliko god ona bila teška. “Zašto bi otac to učinio svom sinu?” Jer je pronašao odgovor na svoje pitanje. Shvativši da je došao do kraja puta, Serhan bježi.

Alaz i Yaman se susreću na putu da pronađu Serhana. Međutim, jedan od njih pokušava spasiti oca, a drugi se obračunava. Kada dva brata pronađu Serhana u njegovom skrovištu, istina na koju naiđu ponovno će promijeniti ravnotežu u obitelji Soysalan.

Ali Ruya uzimaju se za ruke i odlaze. Ruya sprema romantičnu večeru dok se Ali opet dovodi na svršen čin kada je u pitanju njegov otac. Dolazak Güvena Aydına kao Alijevog oca, promijenit će sve!

Serhan zna da on nije njegov sin, ali misli da njegova žena to ne zna. Kako je ubica poput Şebnem imala dijete poput Rüye? Jako mi je žao Ruye. Ona je dobra djevojka. Ona nimalo ne sliči svojoj majci.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button