Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta, jedna ljubav 22 epizoda

Ariel zamoli Bernarda sadnicu ruže i moli ga da se pokuša prisjetiti svega. Gema obeća Raulu da će se brinuti o Chicu dok on radi kao vrtlar u palači. Melissa obeća da će Alexa naučiti cijelu klavirsku skladbu kako bi mogao svirati na zabavi u palači. Dječak se raduje. Melissa otkrije Dorotéiji svoj plan s Alexom.

Salomé i Bianca mole Felíciju da nagovori Mássima na povratak kući. Felipe i Lívia sastaju se u Nenéminom dućanu. Raul se pojavi u palači kako bi ondje radio. Felipe, Mássimo i Genaro zadovoljni su dolaskom novih sadnica vinove loze iz Francuske. Sestra Lúcia želi da Lívia kaže kada napušta samostan jer im treba prostor za nove novakinje.

Roberto smišlja kako će osvojiti Líviju. Felícia ide tražiti oca u dućanu. Neném joj kaže da je primila Mássima u svojoj sobi. Salomé vjeruje da je Mássimo u ljubavnoj vezi s gđom Neném. Pedro kaže Robertu da je zaručen s Lívijom, a Roberto to kaže Felipeu. Anita kaže Caroli da će sve učiniti kako bi bila blizu Roberta. Lívia kaže Emíliji da će Ariel ostaviti u stablu njezinu poruku Bernardu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button