Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta, jedna ljubav 42 epizoda

Lívia pita groficu o Bernardu, a Vitória joj objašnjava da je izgubila sina i govori joj o mržnji koju je gajila prema nekome koga okrivljuje za njegovu smrt. Vitória otkriva Líviji da joj je draga. Felipe daje Alexu Bereniceinu sliku. Walmir predlaže da glumi da je Ritin dečko kako bi Pérsio bio ljubomoran.

Alex skriva majčin dnevnik kao uspomenu na nju. Felipe ispituje Pedra o tome što je zapravo mislio kad je izjavio ljubav Líviji pred svima. Raul udari Benta jer su mu dojadile njegove uvrede i prijetnje. Felicia smišlja kako će vratiti Ritu. Gema moli Emíliju da ne osuđuje Lívijine osjećaje.

Mássimo traži da Salomé opet zaposli Ritu, ali ona odbija. Rita posjeti Mássimovu kuću, a Salomé i Bianca mole je za pomoć. Lívia kaže Aniti da se ne može boriti za Felipeovu ljubav zbog mnogih laži. Anita kaže Líviji da je spavala s Robertom. Roberto prosi Biancu. Zilda uhvati Benta kako napada Rosu i prijavi ga grofici. Vitória tjera Benta iz palače. Bernardo ima noćne more o svojoj prošlosti i pita Emíliju tko je žena koja ga zastrašuje u njegovim snovima. Vitória pripremi pištolj kako bi se zaštitila od Benta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button