Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta, jedna ljubav 48 epizoda

Uznemirena Vitória ispituje Felipea i Raula o čovjeku kojega su vidjeli u vrtu, ali nitko ne zna ništa o tome neznancu. Raul umiruje Líviju i kaže joj da je Bernardo na sigurnome s Emílijom. Dr. Botelho pokaže zanimanje za Severu. Roberto pokuša uvjeriti Anitu da mu je žao zbog njegova ponašanja.

Vjerujući da je Bernardo negdje u blizini, Vitória ispriča Líviji sve o svome sinu. Emília moli oca Luisa da primi u samostanu nju i Bernarda. Vitória kaže da će poslati Bernarda u sanatorij, a Lívia je tužna. Grofica moli Zildu da ponovno pozove Benta kako bi pronašao Bernarda. Lívia govori Aniti da više ne vjeruje Robertu.

Otac Luis želi da Emília ponovno spoji Bernarda s majkom. Gema je zabrinuta zbog Emílijina odlaska. Pedro zamoli Carolu da ostavi stražnja vrata palače otvorena kako bi se on noću uvukao. Doroteia je sigurna da je taj neznanac iz vrta zapravo Bernardo. Anita odluči pružiti Robertu novu priliku. Afonso čuje Anitu kako govori da je trudna s Robertom i to ga rastuži. Svi se okupe na pikniku na Felipeovoj zemlji.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button