Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta, jedna ljubav 63 epizoda

Emilia uz Zildinu pomoć kreće u potragu za informacijama o Vitoriji. Ariel navede Emiliju da se zbliži s Gemom. Njegov auto se pokvari tijekom vožnje pa je Emilia prisiljena nastaviti putovanje u džipu Gemine turističke agencije. Gema javlja Emiliji da će pisac Bernardo uskoro doći u grad. Emilia objašnjava Albertu svoju potrebu za osvetom Vitoriji jer ju je napustila kao dijete. Lívia govori Aniti koliko joj nedostaje djed.

Anita upozori Líviju na Pedrovu opsjednutost njome i zamoli je da razmisli o svojim osjećajima. Felipe razmišlja o Líviji, a Melissa primjećuje promjenu na svome mužu. Pedro odluči iznenaditi Liviju i pojavi se u njezinoj hotelskoj sobi u Bela Rosi. Zilda zamoli Melissu da ostane u radionici dok joj ne nađu zamjenu. Vitoria i Bento odlaze u ured vinarije Ventura kako bi ponudili svoje usluge Emiliji.

Bento shvati da je njegovo loše upravljanje dovelo do bankrota obiteljskog posla. Emilia ponižava Vitoriju skidanjem natpisa vinarije Ventura. Zilda objašnjava Severi da Felipe i Melissa imaju financijskih poteškoća i da je zato pozvala Melissu da radi u radionici. Severa se kune da njezina ljutnja nema nikakve veze s činjenicom da joj je Melissa u prošlosti preotela dečka Roberta. Roberto dijagnosticira Massimu alergiju na bračnu obvezu.

Emilia je ljuta što je Lívia prihvatila Vitorijin poziv da posjeti njezinu kuću. Emilia pokazuje ocu video Vitorijinog ponižavanja tijekom mijenjanja natpisa na vinariji. Walmir poslužuje Vitoriji obrok koji joj je Rosa pripremila. Dorotéia u časopisu primjećuje da je Emilia bila udana za njezina poznanika Enrica i dolazi u napast da istraži više o toj poslovnoj ženi. Afonso shvaća da se njegov brat ponovno zaljubio. Ariel predlaže Líviji i Pedru da svrate do Felipeove trgovine. Lívia i Felipe se upoznaju.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button