Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta, jedna ljubav 7 epizoda

Pedro odlazi u susret Líviji kako bi je utješio. Afonso pita Anitu da mu bude djevojka. Vitória shvaća da ruže više nisu kakve su bile i zahtijeva da joj Zilda dovede Raula. Severa kaže grofici Vitóriji da Alex odbija jesti svoju kašu. Grofica joj zabranjuje da dječaku da neku drugu hranu.

Felipe kaže Melissi da je očaran regijom i da bi ovdje želio živjeti. Melissa ga želi natjerati da se predomisli i ode nakon vjenčanja u Sao Paulo. Pedro želi da Lívia napusti samostan i uda se za njega. Emília se budi i ugleda Líviju. Zabrinuta je zbog kćerina povratka. Lívia ispituje majku o njezinim tajnama iz prošlosti.

Gema primijeti da je Emíliji sve gore i odluči pozvati liječnika. Vitória postavlja Afonsa za Felipeova osobnog slugu. Zilda nije zadovoljna jer je momak školovan i zaslužuje više. Gema obavještava Líviju da su Emíliju morali hospitalizirati. Felícia se koška sa sestrom Biancom. Salomé želi da Mássima kupi plemićku titulu.

Felipe se iznenadi kada ugleda Afonsa kao svoga osobnog slugu. Bento kaže Vitóriji kako vjeruje da Emília nije preživjela požar. Otac Luís i sestra Lúcia odlaze u Geminu kuću po Líviju, ali djevojka odbija poći u samostan prije nego što sazna kako je majka.

Felipe traži tetu Vitóriju da mu dopusti uzgoj grožđa na njezinoj zemlji. Salomé kazni Felíciju jer se svađala s Biancom. Emília kaže Líviji da osjeća da će umrijeti i da joj mora ispričati svoju životnu priču.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button