Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta, jedna ljubav 70 epizoda

Bento izaziva Emiliju i ona zove policiju da ga odvede iz njezine kuće. Vitoria pati jer je napustila svoj dom. Felipe opominje Severu zbog svađe s Melissom. Severa govori da zna nešto ozbiljno o Melissi. Pedro na silu vodi Benta iz Emilijine kuće. Roberto odlazi u posjet Vitoriji. Bento je uhićen i pokušava napasti Emiliju. Zilda savjetuje Vitoriji da reagira na svoju trenutačnu situaciju.

Afonso kaže da je Bento uhićen, a Vitoria okrivi Emiliju. Emilia tvrdi da je sve to bio Vitorijin plan. Melissa majci govori što joj je natuknula Severa. Rosa odlazi u policijsku postaju platiti jamčevinu za Benta, ali ondje sazna da će on uskoro biti pušten bez jamčevine. Rosa kaže Bentu da ga neće prihvatiti u svojoj kući. Alice plače jer joj je otac u zatvoru, a Rosa je tješi. Bianca i Felicia sastavljaju popis stvari koje im trebaju u Massimovoj kući.

Dr. Roberto pregledava Líviju i kaže da ima neki virus. Pedro jasno pokazuje svoju ljubomoru. Vitoria zamoli Luisa da posreduje za Benta u policijskoj postaji. Massimo zapošljava Ritu kao Felícijinu učiteljicu plesa. Luis prati Benta do Rosine kuće, a ona mu nevoljko, ali zbog obzira prema kćeri, dopušta da ostane kod nje jednu noć. Bernardo prepozna Ariela koja mu daje savjete o aktualnim događajima. Gema pozove Emiliju k sebi na večeru.

Chico pokazuje da se boji Queiroza. Mateus obeća pomoći majci oko večere, a Queiroz ga s predrasudama prema drugoj rasi kritizira. Emilia dobije izvješće u kojem se navodi visoka kvaliteta Felipeove zemlje, a to povećava njezinu želju da je otkupi. Emilia zamoli Carolu da dođe i pomogne joj pri selidbi u Vitorijinu kuću. Vitoria razmišlja o Albertu. Dr. Roberto kaže Felipeu da je Lívia bolesna. Felipe dolazi u hotel i traži Líviju, a ondje ga dočeka Pedro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button