Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta, jedna ljubav 73 epizoda

Alberto optuži Vitoriju za smrt njihove kćeri. Vitoria okrivljuje sebe što joj je kći umrla nakon što je napustila Alberta zbog strasti prema drugome muškarcu. Vitoria odluči početi novi život i sprema se za rad u gostionici. Melissa kaže majci da će sve učiniti kako bi održala svoj brak. Roberto i Afonso flertuju s Anitom tijekom vožnje biciklom. Pedro želi da mu Carola pomogne istražiti kamo ide Lívia.

Bernardo odlazi u sirotište i moli Berenice za pomoć kako bi otkrio svoje podrijetlo. Vitoria počinje raditi u gostionici, a podupiru je Alice i Walmir. Afonso govori Robertu da neće odustati od Anite. Emilia se uznemiri jer Lívia nije prisutna na proslavi zbog kupnje nove kuće. Lívia zamoli Massima da napravi nove bačve za njezinu vinariju i sastane se s Felipeom.

Felipe kaže Líviji da mu nedostaje. Ispriča joj se što je iznenada došao u hotel. Pedro prekine njihov razgovor. Queiroz pretražuje Mateusove stvari. Chico ga prekori. Queiroz se iznenadi crtežom na kojemu su Gema i Raul. Raul i Bernardo pomažu Bereniceinu sirotištu. Rita prepravi Felícijinu školsku odoru i usreći je. Salomé dolazi u Massimovu kuću kako bi skuhala ručak njegovim nećakinjama, a Massimo poludi zbog mnoštva žena u kući.

Bernardo je oduševljen Vitorijom. Lívia ugleda Vitoriju kako radi u Rosinoj gostionici i sažali se nad njom. Emilia pati i kaže Albertu da nije sretna nakon što ima sve Vitorijino. Alberto joj kaže da ga je Vitoria nazvala i laže joj da njegova bivša žena još uvijek sve mrzi. Da joj nije stalo do kćeri i da ga je tražila novac. Emilia još više pati. Lívia se opet pokuša približiti Vitoriji. Queiroz želi Gemino objašnjenje o Mateusovim crtežima.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button