Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta, jedna ljubav 75 epizoda

Emilia se iznenadi kad ugleda članak o svađi Pedra i Afonsa. Lívia jasno pokazuje da je razočarana zaručnikom. Pedro laže da ga je Afonso isprovocirao. Dorotéia se savjetuje s Robertom kako bi saznala sve o pretrazi za utvrđivanje očinstva. Vitoria traži od Benta da vrati pisma kojima ucjenjuje Luisa, ali on odbija tvrdeći da je načelnik odgovoran za propast njihovog cjelokupnog obiteljskog bogatstva.

Pedro se zabije u Melissin auto i govori joj da ju je muž varao. Melissa upada u tvrtku Beraldini i nervozno prepričava svađu s Pedrom. Kaže da je Felipe njezin muž i da ga se neće odreći. Emilia kori Pedra, a Lívia je još više razočarana zaručnikovim postupkom. Severa kaže da će dati otkaz ako se Melissa vrati na posao. Massimo kupi sve što njegovim nećakinjama treba i konačno opremi svoj dom.

Raul fotografira djecu u sirotištu. Bernardo i Raul traže informacije o Bernardovom posvojenju, ali ne nalaze ništa. Obeshrabreni odlaze u pećinu, lokalnu atrakciju, da se opuste. Ariel onamo odveze Emiliju. Bernardo daje Emiliji ružu i poziva je na večeru. Bianca i Pérsio namjeravaju informatizirati Massimovu bačvarnicu. Gema objašnjava Queirozu Mateusovu vidovitost, no to ga uopće ne zanima. Raul se ispriča Gemi.

Massimo peče kolač s djecom i uzbuđen je zbog svog novog života. Emilia kaže Líviji da mora promatrati Pedrovo ponašanje i procijeniti treba li se udati za njega ili ne. Pedro traži Melissu da joj se ispriča, a Felipe ga tjera iz kuće. Felipe opomene Melissu jer se otišla svađati u tvrtku Beraldini. Sumnjivo mu je što ona ne želi da je Roberto liječi. Roberto se nudi da bude otac Anitina djeteta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button