Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta, jedna ljubav 76 epizoda

Emilia se uznemiri zbog mogućnosti da se zbliži s Vitorijom u Rosinoj gostionici. Bernardo je odvede u drugi restoran. Među njima postoji velika bliskost. Gema objašnjava Mateusu o njegovoj vidovitosti i kaže mu da će ući dublje u tu temu kako bi mu pomogla. Lívia sanja Felipea, a Pedro je promatra. Melissa radi test na trudnoću i potvrdi se da nije trudna. Melissu progoni mogućnost da je Alex Robertov sin i brani Dorotéiji da spominje tu temu.

Dorotéia uzima Melissinu kosu za DNK pretragu bez kćerina znanja. Lívia jasno pokazuje Pedru da nije zaljubljena u njega. Anita obeća da će razmisliti o Robertovoj prošnji. Afonso prekine Robertov i Anitin susret. Bernardo i Emilia osjećaju snažnu privlačnost, ali prekine ih vijest o Albertovoj hospitalizaciji. Dorotéia provodi noć s Bentom u hotelu. Carola organizira Emilijin put u Italiju. Afonso daruje Aniti ogrlicu i oni se poljube.

Lívia kaže Aniti da je sigurna da je zaljubljena u Felipea, želi prekinuti s Pedrom. Nezadovoljan što mora biti u Lívijinoj blizini, Pedro ucjenjuje Carolu da pripazi na njegovu zaručnicu. Queiroz se potuče s Raulom jer on fotografira u blizini agencije, Bento intervenira i vrijeđa Raula rasističkim riječima. Uhite ga. Melissa kaže Dorotéiji da je odbila da je pregleda Roberto i da će morati potražiti drugog liječnika.

Lívia opet objašnjava Pedru da su se njezini osjećaji prema njemu promijenili. Anita prizna Líviji da se zaljubila u Afonsa. Lívia posjeti Vitoriju i daruje joj glazbenu kutiju. Vitoria kaže Líviji da je imala kćer koja je umrla i poželi mladoj ženi sreću. Felipe se iznenadi kad ugleda Líviju s Vitorijom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button