Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta, jedna ljubav 77 epizoda

Felipe ode pozvati Vitoriju na ručak i iznenadi se jer je Lívia s njom. Lívia kaže Felipeu da će raskinuti zaruke čim se Pedro vrati iz Rio de Janeira. Massimove nećakinje namjeravaju ujaku pronaći djevojku i sretne su što znaju da je Salomé zaljubljena u njega. Massimo zaprosi Rosu. Bernardo nađe trag o svome posvojenju. Vitoriji jako nedostaje kći. Lívia je zabrinuta zbog djedove bolesti.

Dorotéia želi uzeti Livijin uzorak kako bi se domogla Enricove DNK. Alice se rastuži kad sazna da je Bento uhićen. Rosa mu obeća pomoć. Berenice daje novi dosje Bernardu kako bi potražio trag o svojim roditeljima. Alex kaže da je Lívia bila sama s Felipeom u Zildinoj kući, a Melissa se uzruja. Luis obeća da će platiti odvjetnika da obrani Benta ako on vrati njegova ljubavna pisma Vitoriji. Felipe odlazi u sirotište kako bi dao donaciju.

Bianca i Pérsio otkriju da su se već prije upoznali na internetu. Massimo pokušava prekinuti tu vezu. Mateus crta Alice. Severa kaže Melissi da zna da je prevarila Felipea s Robertom. Rosa kaže Bentu da je razočarana njegovim postupcima. Dorotéia odlazi u Emilijinu kuću. Ariel je sprječava da uđe. Bianca, Felícia, Rita i Salomé smišljaju plan kako Rosa ne bi prihvatila Massimov prijedlog. Uznemiren zbog operacije, Alberto zamijeni Emiliju Vitorijom i traži oprost jer je patila njegovom krivnjom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button