Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta, jedna ljubav 83 epizoda

Vitoria zahvaljuje Zildi na njezinoj ljubaznosti tijekom mise i one započnu prijateljstvo. Usredotočena na svoju osvetu, Emilia se veseli dokumentu o tome da je Zildina kuća, u kojoj živi Vitoria, pod hipotekom zbog Felipeovog kredita. Lívia kaže Pedru da je zaljubljena u Felipea. Emilia i Pedro komentiraju tu Lívijinu novu ljubav i misle da je to nešto privremeno te da će se ona vratiti Pedru. Bernardo kaže Raulu da je zabrinut za Emiliju.

Raul i Bernardo posjete grob Bernardove biološke majke. Melissa odluči povesti Alexa na put, ali nije obavijestila Felipea. Bento pomaže u Rosinoj gostionici. Rosa ostavi Ariela bez riječi kada mu kaže da je on muškarac kakvog bi svaka žena željela imati. Pedro pokušava kontaktirati Alberta i zamoliti ga da dođe u Brazil.

Felipe sazna da je Melissa nekamo odvela Alexa. Dorotéia pokušava kontaktirati Melissu, ali ne može. Pedro smješta Aniti otkaz. Zilda, Felipe i Afonso očajnički traže Melissu. Melissa vodi Alexa u Rio de Janeiro. Alex je sretan na plaži u Riju. Vitoria se brine za Felipeovu vinariju.

Queiroz je grub prema zaposlenicima, ali Gema se umiješa. Ona odluči razdvojiti agenciju i svi zaposlenici odluče raditi za nju, ostavljajući Queiroza samog. Melissa dopušta Alexu da nazove oca pod uvjetom da ne oda gdje je. Felipe naslućuje da su Melissa i Alex u Rio de Janeiru. Bernardo posjeti Emiliju u uredu i govori joj da je Vitoria imala kćer koja je umrla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button