Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta, jedna ljubav 9 epizoda

Nakon što je primila posljednju pomast, Emília doživi iznenadno poboljšanje. Bento zgrabi Rosu i zaprijeti joj da će grofici ispričati njezinu prošlost. Rita šiva Felíciji hlače. Anita kaže Afonsu da joj je Zilda prijetila otkazom jer ne prihvaća njihovu vezu. Ariel gleda kako Vitória ostavlja križ na Emílijinu tobožnjem grobu i proklinje je.

Mássimo kaže Felipeu da već ima kupca za grofičinu zemlju. Melissa je zadovoljna jer bi grofica mogla prodati zemlju i vratiti se u São Paulo, a to se ne sviđa Felipeu. Dorotéia kaže Felipeu da će Roberto uskoro stići u Campo Belo. Na Emílijin zahtjev Gema zamoli Pedra, Ariela i Raula da nikome ne govore da je njezina prijateljica ostala živa.

Pedro laže Zildi o svojim bjegovima s posla. Afonso razgovara s majkom o svojoj vezi s Anitom. Emília zamoli oca Luísa da njoj i Líviji da ćeliju u samostanu. Otac Luís se iznenadi kad sazna da je Lívia unuka Vitórije Castellini. Melissa primjećuje da je Felipe mislima odsutan tijekom njezinog sviranja klavira. Felipe ne može izbaciti Líviju iz svojih misli. Lívia objašnjava ocu Luísu da ne osjeća poziv da postane redovnica.

Emília zamoli Líviju da ode na očev grob. Nakon što je našao kupca za Vitórijinu zemlju, Felipe pita groficu želi li je doista prodati. Melissa ponizi Carolu jer joj nije dobro izglačala haljinu. Rita pita Neném o Pérsiju. Felícia ulije riblje ulje u Biancinu kadu i ona počne smrdjeti nakon kupanja. Felipe zatekne Líviju dok s tugom gleda zgarište gostionice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button