Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta, jedna ljubav 90 epizoda

Alberto moli Líviju da ga odvede Vitoriji, ali prije nego što odu, spriječi ih Emilia. Carola ne može podnijeti nepravdu koju je priredio Pedro. Kaže Aniti da je promijenio podatke o nabavi u tvrtki te je počinio štetu. Alex kaže Berenice da mora držati Felipea podalje od Livije jer mu je majka rekla da je ona zločesta. Berenice objašnjava dječaku da njegov otac nikada ne bi bio sa zlom osobom i umiruje ga.

Alberto objasni Emiliji da se mora naći s Vitorijom, ali Emilia to ne prihvaća. Emilia još jednanput zamoli Liviju da se kloni Vitorije. Felipe vodi Alexa na jahanje. Rosa posjeti Benta u njegovom novom stanu i on je pozove na večeru. Felipe vodi Alexa na sladoled s Livijom. Dječaka ubrzo osvoji njezina ljubaznost. Emilia kaže Bernardu da ide u Rio, ali dogovore se da će uskoro ponovno biti zajedno.

Ariel vodi Alberta u Vitoriji. Vitoria moli Alberta da joj oprosti, ali iznenadi se otkrićem da joj je lagao o smrti njihove kćeri. Ljutita Vitoria otjera Alberta. Zilda kaže Vitoriji da je Alberto sigurno rekao istinu i da je njezina kći živa. Alberto se odluči vratiti u Rio. Bernardov i Bentov DNK nalaz potvrđuje da su polubraća. Melissa brani Felipeu da viđa Alexa i nameće nova pravila koja će mu otežati pristup dječaku.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button