Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta, jedna ljubav 92 epizoda

Pedro predlaže Melissi da financira njezinu rastavu u zamjenu za njezin udio u Felipeovoj vinariji s namjerom da ga uništi. Melissa uzbuđeno govori majci o dogovoru s Pedrom. Vitoria govori Bernardu da je otkrila kako je ona Emilijina majka. Anita upozori Líviju na Pedra. Melissa kaže Felipeu da je angažirala najskupljeg odvjetnika u gradu da je zastupa protiv njega. Bernardo je razočaran Emilijom i prekida vezu.

Afonso moli Berenice da mu bude djevojka. Carola oda Liviji da Emilia želi uzeti Felipeove kuće. Lívia se sukobljava s majkom i prijeti da će je ostaviti ako učini neko zlo Felipeu ili Vitoriji. Livia odlučuje istražiti zašto i kako je Emilia namjeravala uzeti Felipeove kuće i shvaća da je Pedro upleten u te planove.

Felipe kaže Afonsu da namjerava predložiti nagodbu Melissi. Anita govori Robertu da će tijekom vikenda obaviti umjetnu oplodnju, a on se osjeća odbačeno. Vitoria pokazuje Emiliji osmrtnicu koju je Alberto dao, ali ona ne vjeruje majci i otjera je iz bolnice. Bernardo odlazi u pećinu i prisjeća se svog susreta s Emilijom.

Chico zamoli Gemu da dopusti da pozove prijatelje. Ona mu predloži pidžama-zabavu. Dok je Felícia kod Geme, Massimo zamoli Salomé da napravi intimnu večeru. Ona se razveseli. Livia i Carola pretražuju Pedrovo računalo kako bi pronašle tragove o njegovim planovima protiv Felipea. Pedro uhvati Carolu kako pretražuje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button