Dva svijeta jedna ljubav

Dva svijeta, jedna ljubav 94 epizoda

Felipe dovede Liviju na večeru u svoju kuću. Severa i Vitoria je dobro prihvate. Afonso je doveo Berenice. Salome je jako uzbuđena jer vjeruje da će je Massimo zaprositi. Livia kaže Vitoriji zašto je napustila “Beraldini”. Vitoria vjeruje da će Alberto reći istinu kako bi joj Emilia oprostila. Salome se uznemiri kad otkrije da je Massimo planirao intimnu večeru za Rosu kako bi zaprosio nju, a ne Salome.

Melissa ugleda Livijin auto ispred Zildine kuće i odlazi onamo. U Zildinoj kući svi veselo večeraju dok ne stigne Melissa koja prkosi Felipeu. Ljutito mu kaže da Alex nije njegov sin te da ga je prevarila prije braka. Severa tvrdi da je Melissa spavala s Robertom, Felipeovim najboljim prijateljem.

Salomé zamoli Botelha pomoć. On joj ponudi svoju kuću da se smjesti u njoj. Berenice ne vjeruje da je Roberto izdao Felipea. Vitoria moli sve da misle na Alexovo dobro. Massimo tuguje jer se Rosa ne želi udati za nj. Raul poziva Mateusa da izloži svoje crteže s njegovim fotografijama na festivalu. Pijani Queiroz zahtijeva da se njegov sin kloni Raula. Luis kaže Emiliji da je Guilhermo ostavio Bernardu kuću u nasljedstvo.

Alex, Chico i Felicia zabavljaju se na pidžama-zabavi u Geminoj kući. Alberto je pušten iz bolnice i pita Roberta kad se može vratiti u Italiju. Emilia zamoli oca da ostane s njom u Bela Rosi. Alberto prekori Emiliju što je ružno govorila o Vitoriji. Alice se divi Mateusovim crtežim i uspoređuje ih sa slikama u muzeju. Postane ljubomorna kada Mateus spomene Michele. Massimo i Felicia traže Salome. Iznerviran što Gema izlazi s Raulom, Queiroz prijavljuje pravobraniteljici da maloljetni Chico, siroče, živi s Gemom bez ikakve pravne zaštite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button