Ego

Ego 1 epizoda

Sibel je žena kojoj je jedini prioritet u životu posao… Čovek koji radi u kompaniji Erhana Sibela i sprema se da oženi njenu voljenu Elif. Kada Sibel sazna da joj je potrebna operacija zbog cista u materici i da nakon ove operacije ne može postati majka, Erhan gubi sve na berzi.

Životi ove dvoje ljudi, koji su kolabirali istog dana i bili dijametralno suprotni jedno drugom, neće ponovo biti isti sa Sibelinom prosidbom Erhanu. Elif i Erhan su vjereni par koji se jako vole i njihovo najveće očekivanje od života je da se vjenčaju i izgrade sretan dom.

Njihova rutina je poremećena Erhanovom tragičnom prevarom i Erhan je suočen sa dugom koji je veoma teško platiti. Njihovi životi i psihologija će se okrenuti naglavačke sa ovom viješću na koju su zajedno otišli i koju su primili na Erhanovom službenom putu. Dok je dug, koji je gotovo nemoguće platiti, pretvorio njihove živote u noćnu moru, ponuda Erhanove šefice Sibel zauvijek će promijeniti njihove živote…

Uloge: Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Rüya Helin Demirbulut, Hülya Gülşen Irmak, Derya Beşerler, Can Adalıer, Emirhan Dönmez, Tuna Orhan, Naz Sayıner, Ahmet Şeninak ve Erdal Küçükkömürcü.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button