Gulcemal

Gulcemal 2 epizoda

Deva se sprema za udaju. Međutim, Gülcemal i njegov najveći neprijatelj Zafer daće sve od sebe da spriječe ovo vjenčanje. Svako ima svoj razlog da pokvari ovo vjenčanje. Nevina Deva, koja nije svjesna svega, gledaće kako joj se život raspada u jednom danu.

Gulcemal i Deva dolaze do tačke prepiranja zbog braka. Dok se Deva, obučena u vjenčanicu prisjeća nekih stvari, Gulcemal još uvijek vrvi od potrebe za osvetom te joj kaze da je želi kao svoju ženu i to će uspjeti samo ukoliko ona uspije preklinjati svoga oca, koji njemu zasigurno nebi dozvolio da je oženi. Deva roni suze pitajući se zašto mu je takav stav.

Deva ga pita kada ce je pustiti onda na miru, a on joj kaze kada ona bude spremna on ce je pustiti. To bi bio samo brak iz osvete prema njegovoj majci koju mrzi iz dna duše. Nakon što je dobije za sebe, tada počinje rat između Gulcemala i Deve kao i njegove majke koja mu pokušava dati do znanja da ga niko nece voljeti.

Gulcemal kaze Devi kako on nema potrebe da ikoga ikad voli. Deva koja je zapalila sobu u kojoj je bila zajedno sa Gulcemalom, bježi u šumu skrivajući se od njega. Ona ga naziva ubicom ali on joj kaze da nije nikoga ubio, samo se zeli osvetiti. Kada je Gulcemal stigne, ona vadi pištolj i puca. Da li je to upucala Gulcemala?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button