Gulcemal

Gulcemal 9 epizoda

Zaista su Deva i Gulcemal prošli dosta toga zajedno da na kraju nebi bili sretni skupa. On joj kaze da zeli da joj vjeruje i da bude pored nje uvijek. Gulcemal, koji je shvatio da od kako je Deva ušla u njegov život, život mu je postao ljepši i odlučuje da je zaprosi dok je plovio s njom na prelijepoj rijeci.

Deva se jako iznenadi kada ugleda kod njega prsten koji joj nudi. Deva prihvata prsten na ruku. Ali svi su protiv njihovog braka, krenuvši od Devinog oca pa do Gulcemalove sestre koja počne daviti Devu.

To naravno jako naljuti Gulcemala pitajući je zašto je to uradila i zašto je toliko protiv Deve. Hoće li sestra reći Gulcemalu istinu zašto se protivi tome?Hoće li Gulcemal saznati istinu u vezi Deve i hoće li ga to ponovo staviti na dno?

Zafer je zapravo i kriva za smrt svog muza a ne Gulcemal. Ona ga je dokrajčila a razlog tome je što joj nije dao sobu za njenu djecu. Očito je da je Devina majka bila svjedok tome te je i nju pokušala da dokrajči bacivši je u jezero.

Došao je dan kada ce se Deva i Gulcemal vjenčati. Njihov dan je došao da izgovore sudbonosno da. Nakon vjenčanja, Gulcemal odlazi majki u posjetu jer je jako bolesna i ona mu kaze da sad on preoživljava očevu sudbinu.Više o seriji »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button