Kraljica

Kraljica 1 epizoda

Kraliçe nova turska serija

Nova turska serija “Kraljica” koja se emituje na Kanalu D je adaptacija američkog projekta “Kraljica šećera”. U centru radnje je uspješan i poznat par Deniz i Ateš. Sretni su i imaju kćerku. Ateš je profesionalni košarkaš koji se sprema za važnu utakmicu.

Upravo tokom igre, on se nalazi u centru skandala zbog snimka koji se pojavio na mreži. Međutim, cijela zemlja je šokirana skandaloznom vijesti o igračima košarkaške reprezentacije. Nakon što se pojavi video na jednoj od utakmica, o porodici Deniz i Ateš svi raspravljaju.

Deniz, vidjevši svog muža sa eskort djevojkom, javno napada svog muža usred igre.Deniz će morati da zaboravi na porodični život i da počne ispočetka sa svojom kćerkom.

Glavne uloge u seriji igraju Burcu Özberk i Gökhan Alkan. Burcu, koja je prošle sezone glumila u romantičnoj komediji “Ljubav, logika, osveta”, sada će preuzeti ozbiljnu dramsku ulogu. A Gökhan je morao da se prisjeti intenzivnog treninga kako bi prirodno izgledao kao profesionalni košarkaš.

Serija Kraljica – Queen, adaptacija svjetske hit serije Queen Sugar u produkciji Mednove. Dok su Gökhan Alkan i Burcu Özberk bili glavni glumci serije, glumačka postava serije je kompletirana. Selin Şekerci s likom “Zeynep” i Özgün Karaman s likom “Alija” uključeni su u seriju, u kojoj će Burcu Özberk dati život liku “Deniz”, a Gökhan Alkan liku “Ateş”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button