Neko potpuno drugi

Neko potpuno drugi 15 epizoda

Leylina otkrića brzo počnu raspetljavati čvorove vezane uz obitelj Öztürk. Međutim, Leylina ambicija natjerat će Turana da čini stvari koje on ne želi. Nevin doživljava sukob koji će promijeniti njezinu perspektivu.

Nuray i Nurgül nastavljaju iskušavati strpljenje obitelji Gediz. Iskoristivši kaos koji su izazvali, Nuray se poigrava s Tahirovom savješću. Idris, koji se ponovno našao u Doğanovim igrama, duguje mu objašnjenje. Ovaj put će Doğan biti na redu da istraži svoje djetinjstvo. Kada Doğan ponovno preuzme kontrolu, postaje mu neizbježna borba s Kenanom.

Iako njegova obitelj ne zna za Doğanov povratak, nije tako lako sakriti ovu situaciju od Leyle.Borba između Leyle i Dogana bit će odlučna i nemilosrdna. Između njih će se voditi borba na život i smrt. Leila se nema kamo povući.

Dogan odavno nema što izgubiti. Leyla, niko se ne može mjeriti s tobom, ti si najbolja tužiteljica, mislim da možeš spasiti Kenana i zajedno srušiti bandu iz sirotišta. Ono što zelimo jeste malo svjetla na Kenana, želimo vidjeti kako opet drži Leylu za ruku, reći joj koliko je voli, da će se zajedno boriti protiv svega s čime se suočavaju i vidjeti tu iskru ljubavi u njemu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button