Neko potpuno drugi

Neko potpuno drugi 4 epizoda

Čak i ako Irfan bude primoran da ćuti u posljednjem trenutku, bit će onih koji ne mogu da šute pred surovošću. Lejla, ne znajući da joj je njen otac stavio krak u točkove, počinje istragu o datumu 7. septembar 1995. da bi se otkrila istina ko stoji iza ubistava.

Lejla, koja je prinuđena da ide sa Kenanom ovim putem, suočiće se sa Kenanovim licem, koje još nije vidjela. Ekrem ne sumnja da je dospi u Doganovo vidno polje. Što je veći pritisak na njega, dublje će se zaglaviti u ovim stvarima.

Dok se Ekrem, očekujući podršku od svoje žene, suočava sa njenom nemilosrdnošću, Turan je umorna od suočavanja sa stalnim brigama svoje žene. Osim toga, Turan sada ima ozbiljniji problem od mogućnosti da njegov sin ode u zatvor.

Biće primoran da zaštiti Kenana ne samo od policije, već i od opasnije stranke. Ekrem, koji pokušava da zaštiti svoju djecu ne shvatajući opasnost, suočava se sa strašnim posljedicama.

Kenan će prvi put osjetiti bol koji je pokušao da potisne. U ovim trenucima, Lejla će biti pored njega. Kada shvate koliko je istina skrivena, Kenan koristi neobične načine da dobije odgovore na svoja pitanja.

Lejla će doći do važnog otkrića u vezi sa onim što se desilo ovog datuma. Čak i ako ljudi odgovorni za ovaj incident ostanu skriveni, krivci koje traže su bliži nego što misle.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button