Meksičke serijeObiteljski grijesi

Obiteljski grijesi 1 epizoda

Proslava 24. godišnjice braka Armanda Quiroge i Estele. Njihova kći Elsa bježi kako bi se vidjela s tajnim dečkom Andrésom. Lamberto nasamo kaže Armandu da ima financijskih problema jer čeka da mu isplate policu osiguranja u koju je sve uložio.

Andrésova majka Silvia i sestra Antonia shvaćaju da se on promijenio. Pitaju ga je li se zaljubio u zaposlenicu iz tvornice g. Armanda.

U kafiću Aurora pita Meche je li završila rad koji je navodno Elsa trebala napraviti kod kuće. To je bio Elsin izgovor majci kako bi pobjegla i vidjela se s Andrésom. U tome trenutku vide Elsu kako se sastaje s Andrésom u parku.

Par odlazi zajedno na njegovu biciklu. Odlaze plivati u rijeci. Estela prizna prijateljici Ángeli da misli kako Armando ima ljubavnicu i zamoli je da to istraži. A zapravo Armandova ljubavnica je Ángela.

Armando napomene Ángeli da njihova veza nije ljubav, nego zabava. Elena vidi Elsu s Andrésom i tuži je tati. Armando se naljuti i zabrani Elsi da se viđa s njime. Aurora sazna da je Andrés njezin polubrat i zarekne se da ga neće prihvatiti kao takvog.

Zbog Armandove prijetnje Andrés napusti San Juan. Armando sazna da će se Andrés vidjeti s njegovom kćeri Elsom kod oca Reynalda kako bi se oprostio s njom.

Dolazi s policijom i optuži ga za krađu. Odvode ga u zatvor. Silvia ostaje bez posla jer je Andrésova majka i jer radi kod Lamberta i Ángele. Više o seriji »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button