Obiteljski grijesi

Obiteljski grijesi 11 epizoda

U psihijatrijskoj bolnici Estelu prisile da popije nekakvu tabletu. Ona pričeka da ostane sama u sobi i ispljune ju. Dr. Leónidas preporuči Armandu da ju podvrgnu elektrošokovima i on pristane.

Héctorov sin Horacio vraća se kući. Andrés kaže Luisu da je Elsa u internatu nedaleko od grada Chihuahua u koji njih dvojica odlaze zbog ostavinske rasprave nakon smrti Luisove pratete.

Carlos kaže Héctoru, Meche i Horaciju da će se oženiti Aurorom, ali da još nije razgovarao s njom. Armando zamoli Elenu da ostane kod kuće dok se Estela ne vrati iz bolnice. U gradu Chihuahui Luis dobije nasljedstvo gđe Alfonsine.

Angeli je dojadilo biti u četiri zida i odlazi u Héctorov hotel gdje ponovno vrijeđa Silviju. Ali Silvia joj uzvrati. Bilježnik daje Luisu posjetnicu gospođe koja bi kupila kuću koju je naslijedio.

Luis i Andrés dolaze u internat preodjeveni u biskupa i svećenika. Luis kao biskup predloži nadstojnici Ruth da Andrés kao svećenik ispovijedi učenice.

Estela je podvrgnuta elektrošokovima nakon kojih je posve smetena. Elsa ulazi u nadstojničin ured kako bi se ispovjedila. Ona i Andrés se poljube i smišljaju planove za budućnost.

Luis pokuša zadržati nadstojnicu razgovorom, a ona ipak ode u svoj ured i zatekne Elsu i Andrésa kako se ljube. Više o seriji »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button