Obiteljski grijesi

Obiteljski grijesi 14 epizoda

Lamberto prizna Angeli da se oženio njome, ali zapravo voli Silviju i ponovno će je pokušati osvojiti. Angela se zaklinje da mu neće dati rastavu. Elsa posjeti majku u psihijatrijskoj bolnici i kaže dr. Leónidasu da terapija ne djeluje.

On je uvjerava da je terapija idealna za njezinu majku, ali Elsa inzistira na drugom mišljenju. Armando nudi novac inspektoru Fuentesu kako bi uništio slike i zatvorio istragu protiv njega. Inspektor kaže da nije korumpiran.

Armando mu ne vjeruje. Kaže Angeli da razgovara s njime. Ona to i čini, ali inspektor joj se nabacuje. Inspektor ponudi Armandu slobodu za dva milijuna pesosa i noć s Angelom. Angela govori Aurori da se ne uda za Carlosa jer nije zaljubljena u njega.

Aurora kaže da joj je dovoljno da on nju voli. Elsa i Andrés se nađu u Quiroginom vrtu. Armando prihvati inspektorovu ponudu. Elena je hladna prema suprugu Gerardu. On smatra da ona ne želi voditi ljubav s njime niti razgovarati o tome.

Andrés odlazi Lambertovoj kući kako bi razgovarali. Lamberto nije kod kuće, a Andrés pokuša urazumiti Auroru koja je ljuta zbog njegova dolaska. Pijana Angela ulazi u kuću i vidi njihovu svađu.

Uzima nož za pisma i ubode Andrésa u rame. On se onesvijesti. Angela tvrdi Lambertu da je Andrés namjeravao silovati Auroru. Više o seriji »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button