Obiteljski grijesi

Obiteljski grijesi 18 epizoda

Medicinska sestra iznenadi Héctora koji izlazi iz bolnice s Estelom, ali dopusti im da odu. Ángelu boli trbuh. Gerardo je pošalje u bolnicu. On je pita tko ju je ozlijedio, a ona kaže da je to učinio Lamberto.

Armando vidi Elsu i Andrésa na ulici i pozli mu. Héctor vodi Estelu u hotel i skrivečki je vodi u sobu. Elsa ne sluša Armanda i odlazi k Meche. Lamberto i Gerardo se nađu u bolnici. Gerardo mu kaže da ode.

Silvia pokuša odvrati Andrésa da ode s Elsom u México. Héctor kaže Gerardu da je izvukao Estelu iz bolnice i da su u bolnici. Gerardo vodi Elsu u hotel kako bi vidjela Estelu. Dr. Leónidas kaže Armandu da je Estela pobjegla.

Estela i Elsa se zagrle. Sretne su jer su opet zajedno. Armandu lakne zbog vijesti i zaključi da je Héctor pomogao Esteli u bijegu. Horacio i Aurora ulaze u hotelski ured i strasno se ljube.

Carlos otvori vrata ureda i zamalo da ih nije uhvatio. Elsa kaže ocu Reynaldu da je sretna jer će roditi dijete muškarca kojeg voli. Svećenik otkrije da ju je Guillermina čula. Više o seriji »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button