Obiteljski grijesi

Obiteljski grijesi 25 epizoda

Silvia ode razgovarati s Angelom i reći joj da Lamberto želi Andrésu dati svoje prezime. Angela gubi pribranost kao uvijek i vrijeđa je. Silvia kaže Angeli da spava sa svim muškarcima. Na to ona pobjesni i kaže da je Andrésova budućnost u njezinim rukama.

Elsa daje Nori haljinu, a ona joj kaže da će je odjenuti za idući susret sa svojom zabranjenom ljubavi. Irene kaže Esteli da je Armando imao srčani udar, a Estela je iznenađena jer Armando nikada nije imao problem sa srcem.

Estela se brine jer ne može biti s djecom, ali Irene je podsjeća da moraju nastaviti s planom kako bi Armando bio zasluženo kažnjen. Djeca tuguju jer ako im otac umre, a majka je nestala, oni ostaju siročad.

Na medenome mjesecu Aurora napravi Carlosu scenu kad upozna Mariel, Carlosovu kolegicu s fakulteta. Uplakana Elena kaže Gerardu da ne može živjeti bez oca. Elena brani Ireni da posjećuje njezinu obitelj jer sumnja da nešto skriva.

Angela dolazi u bolnicu nakon što je čula za Armandovo stanje. Sudac naredi da Andrésa premjeste u zatvor San Miguel. Iván je ljubomoran na Noru jer se zabavlja sa svojim vršnjacima. Više o seriji »

Obiteljski grijesi Sve epizode »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button