Omer

Omer 19 epizoda

Vidjevši Rešata i Erdala ispred sebe, Omer još jednom pred svima ponavlja da voli Gamzea. Pošto je Erdal ponižavao, Rešat se svađa sa Omerom i izbaci njegovog sina iz kuće. To što je Hüsnü na njegovom pragu ostavlja Gamzea u veoma teškoj situaciji.

Saznavši za noćnu moru u kojoj Gamze živi kod kuće, Ömer riskira sve i sukobljava se s Fatmom kako bi dobio Gamzea. Nisa, čijim nevoljama nikad kraja zbog Hakana, mora se suočiti s još jednim velikim problemom kada Fatma želi da ih izbaci iz kuće.

Kada Emine sazna da je osoba sa kojom ima aferu Zerrin sin, Nisa i njena ćerka, koje se podržavaju od samog početka, sukobljavaju se. Uprkos svemu, Reşat, koji želi da spasi svog sina, daje veliku žrtvu i angažuje advokata i odlučuje da se bori protiv Süreyyine lažne optužbe do kraja.

Gamze, koja je protjerana iz kuće jer je prkosila majci koja je htjela da se uda za Erdala, odlazi u Omer, vodeći sa sobom Tunu. Saznavši da će sa suda doći odluka da će biti uhapšen, Ömer odlučuje da Gamzea i Tunu povjeri osobi kojoj najviše vjeruje.Omer svima jasno daje do znanja da nece se razvesti od Gamze i da je voli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button