Omer

Omer 5 epizoda

Ömer, koji s velikim nadama predlaže brak Gamzeu, razočaran je odgovorom koji je dobio. Budući da više nije u stanju da trpi očevo insistiranje, pristaje da se sastane sa Süreyyom. Ali događaji će se odvijati brže nego što je očekivao.

Izvijajući se od bola izdaje, Nisa traži način da zaradi svoje petoro djece. Ona počinje tajno da traži posao od svoje porodice, ali je u međuvremenu njena ćerka Emine, koja brine o djeci, bespomoćna. Neočekivano, Gamzeova ruka pomoći Nisinoj djeci dovodi do toga da se Gamze i Ömer uprkos svemu ponovo zbliže.

Pokušavajući da kontroliše svoje srce, Gamze se nalazi u nepodnošljivoj muci zbog iznenadnog razvoja događaja u Omerovom životu. Omer, koji je odvučen na put daleko od svojih snova, potražit će posljednje svjetlo nade u Gamzeinim očima. Kada porodica zatraži Surejinu ruku za njihovog sina Omera, Gamze je šokirana tim prizorom.

Sureja daje kafu gostima a Gamze izviruje Omera. Surejja i Omer su se vjerili i stavili prstenje na ruke. Svi su ugledali Gamze da je i ona dosla. Sada se i Resat boji Omerove reakcije. Kada shvati da ga zauvijek gubi, Gamze pronalazi priliku da se nađe sa Omerom i pita ga da li će joj se vratiti? Omer s druge strane samo šuti.Hoće li Omer biti na Surejjinoj sada strani ili na Gamzeinoj?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button