Porodica

Porodica 12 epizoda

Aysal je umrla, a beba je nestala, nazalost. Mi kazemo usvojeni Aslan, ali Aslan stvarno lici na Jusufa i cini se smijesno da je usvojen! Osim toga, Hülyino nesklonost Cihanu, Aslan kao što ga ona voli također eliminira Aslanovu sumnju da je usvojen!

Da vidimo ko će sada izaći, ali mislim da Hülya nije odabrala nijednog od njih za Iljasinovu žrtvu zbog oproštajnog obećanja njenog muža. Mora li ljubav biti ovako bolna?

Hulija je promijenila Devin, postala je pravo čudovište, bas kao sto je i trazila. Zbog svoje ljubavi prema Aslanu, Devin je to uradila krijuci! Teško je i razmišljati o životu bez Aslana, kako reče Devin!

Sada je pitanje ko je usvojen, Aslan ili Cihan? Aslan mnogo liči na svog oca.Ilijas zove Huliju i pita je da li je odlučila kojeg ce sina zrtvovati? Hulija koja je toliko razmisljala, plače i ne odgovara mu jos uvijek.

Mislim da je Cihan usvojeno dijete. Jer je Ilijas spomenuo prije 40 godina sto znaci da je Cihan. Ono sto je sigurno da niko neće umrijeti od njih dvojice, ali će Aslan sigurno ubiti Ilijasa.Hulija ne daje ime sina Ilijasu zbog cega on poludi.

Devin je bolesna, mucnine, povraćanje, slabost. Aslan joj donosi jelo u krevet. Nakon teškog dana kroz koji su prosli i Devin i Aslan, Devin mu govori da mu mora nesto reci. Da nije slučajno trudna?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button