Porodica

Porodica 18 epizoda

Nakon što Devin uvjeri Nedret, željeni partner za marinu je pronađen. No, Nedretin dolazak u Istanbul promijenit će ravnotežu u obitelji. Dok Hulija kod kuće pokušava održati svoju dominaciju protiv žestokog neprijatelja s kojim će sada živjeti, stare će se knjige otvoriti.

S druge strane, Aslan, u marini pokušava zadržati svoju dominaciju nad svojim partnerom Bedrijem, i kreće u potragu za izdajnikom koji je potkopao njegov posao.

Misleći da im Ibo sada predstavlja veliku prijetnju, Ilijas i Serap ga žele izbaciti iz igre. Dok Serap pravi potreban plan, Džihan također ima na umu nekog novog s kim će se udružiti. S tim u vezi, poduzima potrebne korake.

Suočena s Devin zbog dovođenja Nedret, Hulija je odlučna natjerati Devin da plati cijenu za svoje uplitanje u njezinu obitelj, preko svoje obitelji. Hulijin potez stvara veliki problem Neši.

Dok Devin pokušava zaštititi svoju majku, vraća se u onu noć prije mnogo godina, koje se ne želi ni sjećati. Aslan ostavlja Devin samu, i pokušat će natjerati ženu koju voli da povjeruje u iscjeliteljsku moć ljubavi.

Dok se stvari po Lejlu okreću na gore, Aslan konačno pronalazi izdajicu među njima. Okuplja cijelu obitelj za novim stolom koji je sam napravio. Svi Sojkani sada su prvi put za jednim stolom. Međutim, ugodna obiteljska večera izazvat će neočekivane događaje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button