Porodica

Porodica 19 epizoda

Ponovo Devin i Aslan dolaze u situaciju da se posvađaju i opet razdvoje.Cihan je konačno priznao da je zaljubljen u Serap. Devin je jaka žena, drži se djece, Leyle, nadam se da ćeš dobiti skrbništvo nad djecom.

Ali glavno pitanje je da li Cihan zaista voli Serap, ili on joj samo pomaže misleći na Devin?Hulija daje Nedretino pismo majki.Zasto su se Devin i Aslan sada razdvojili, da li je to zbog djece ili sto Devin misli da je opasno da bude pored njega?

Zar joj nije Aslan rekao da ce biti zajedno bez obzira na sve, bez obzira i na to da ukoliko ne bude mogla imati djece? Ne sviđa mi se kako se Devin ponaša prema Aslanu, uostalom on se uvijek dobro ponašao prema njoj, a ona ga uvijek otjera, pa gdje je onda njena velika ljubav prema njemu?

Mislim da smo umorni od Devininih beskrajnih histeričnih pritužbi protiv Aslana! Trebala bih već šutjeti ili otići zauvijek! Živi na račun i u kući svog bivšeg muža mafijaša i ne da joj se, a pritom stalno razmažava Aslana i njegovu obitelj!

Mozda je treba izbaciti iz kuće i pustiti je da sama uzdržava Leilinu djecu, jer joj se nametnula kao pomoćnica, pa ce tek onda vidjeti i cijeniti Aslana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button