Porodica

Porodica 20 epizoda

Sojkani počinju uviđati posljedice medijskog izvještavanja. Aslan se nađe oči u oči s Devin i Nedret, koje slučaj oko skrbništva žele pretvoriti u veliku svađu.
Hulija, čija je izjava uzeta zbog vijesti, započela je dvostruki napad na Devin i Nedret, kako bi ih natjerala da za ovo plate.

Nedret u Devin ubacuje crva sumnje. Je li činjenica da Devin više nikada neće moći zatrudnjeti rezultat suradnje Hulije i Erguna?Aslan i Devin, koji su sudjelovali na važnoj zabavi za budućnost marine, objavljuju primirje na jednu noć.

S ovim prekidom vatre, vatra ljubavi se ponovno rasplamsava. Aslan podsjeća Devin da se mogu boriti ruku pod ruku, a ne licem u lice . Probudivši se sljedećeg dana u hotelskoj sobi, Aslan i Devin ne sjećaju se ničega od prošle noći.

Što se sinoć dogodilo između njih dvoje?Poduzimajući akciju da spasi Serap, Ilijas smišlja plan s Džihanom.Njih dvojica traže veliku pomoć od Bedrija, s kojim surađuju.
Aslan se suočava s Nedret i Bedrijem nakon njihove nove odluke u vezi marine.

S druge strane, nakon poteza protiv Serap, Ilijas i Džihan postaju još opasniji za Aslana.
Ibo, kojeg je Aslan natjerao da plati visoku cijenu za svoju izdaju, također otvara oči. Sada je samo pitanje vremena kada će za Aslana početi odvojena borba na svim frontovima.
Sojkani dolaze zajedno na Ekovo i Elifino vjenčanje.

Kako se napetost u dvorani za vjenčanje sa svakom sekundom povećava, Aslan i Devin predaju se u naručje ljubavi, daleko od sve te napetosti.
Dok se dvojac sprema zakoračiti u novi početak, veliki događaj na vjenčanju pomrsit će sve planove.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button