Porodica

Porodica 30 epizoda

Nakon napada koji su doživjeli nakon vjenčanja, svi Soykani, a posebno Aslan, testirani su velikim pivom. Dok Aslan poduzima akciju da pronađe Fermana; S druge strane, Hülya želi natjerati Kıymet da plati za ono što je njezina obitelj doživjela. Osoba koja će je voditi u tom cilju bit će Devin, s druge strane, u Devinoj trudnoći počinje rizično razdoblje. Sada postoji životna opasnost za Devin i njezinu bebu.

Kako vrijeme prolazi, simptomi ove rizične trudnoće počinju se osjećati. Hoće li Devin moći sigurno roditi svoje dijete Kako trudnoća odmiče, životni rizik za Devin i njezino dijete raste. Ovih dana, dok se Devin suočava s mogućnošću da njegovo dijete odrasta bez majke; Ulazi u pripremu koju čuva kao tajnu od svih. Još jednog ovakvog dana, kada Aslan ne može doći do Devina, oduzima dah.

Međutim, naići će na nešto što nije očekivao. Pitam se koja je to velika tajna koju Devin skriva od svih?Cijela se obitelj okuplja za dobar cilj. Veliko iznenađenje koje će se dogoditi te noći odvest će Aslana i Devina u njihovu najveću borbu. Hoće li Aslan i Devin uspjeti osnovati vlastitu obitelj za koju su se toliko borili i završiti svoju priču sretnim završetkom?

Iznenađujuće ime odigrat će ključnu ulogu na putu da Ferman progovori. I napokon dolazi veliki dan. Dok se Bedri i Yağmur vjenčaju u marini uz veličanstveno vjenčanje, Ferman poduzima akciju kako bi dovršio svoj nedovršeni posao. Hoće li se “Rimsko vjenčano prokletstvo” ponovno dogoditi?Devin i Aslan na kraju skupa sa svojim sinom sretni dočekuju njegov rodjendan. Kraj serije

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button