Pun mjesec

Pun mjesec 4 epizoda

Nazli dolazi u probleme kada izadjeiz kuce te joj se vrata zatvore pred nosom i nakon toga ne moze uci bez kljuca. Nakon sto se desi to sto se desilo izmedju nje i Ferita one noci kada su spavali u istom krevetu, probudivsi se ne znajuci sta je bilo, nastaju drugacije emocije.

Niti je Nazli svejedno niti Feritu, ali svakim danom njihova bliskost je neizbjezna. Hoce li napokon priznati ono sto osjecaju?Nazli izbjegava da vidi Ferita bez majice, ali on sve to cini namjerno pred njom.Da li je moguće da počinje polahko da se topi led između Ferita i Nazli?

Situacija oko dobivanja starateljstva nad Bulutom od strane Demet, Ferita i Nazli jako pogađa. Ferit će uraditi sve kako bi povratio Buluta i pronaći osobu koja je odgovorna za curenje informacije u javnost. Nazli će u tom periodu biti najveća podrška za Ferita.

Da li je ova solidarnost u stanju da utiče na otapanje leda između Ferita i Nazli? S druge strane, Denizu se ne sviđa ponašanje njegove sestre. U ovom trenutku se ujedinjuju kako bi dali podršku Bulutu. Ovo njihovo “zajedničko ujedinjenje” zbližit će ih više.

Dok je Demet rastrzana između svojih osjećanja prema Feritu i želje za osvetom, Hakan ima jedini cilj. Nakon što Fatošina tajna ispliva na površinu, Tarik čini neočekivani korak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button