Pun mjesec

Pun mjesec 9 epizoda

Pun mjesec 9 epizoda
Ferit sve vise vremena provodi sa voljenom osobom koju namjerno dodirne za ruku dok ona drzi kafu te joj saopsti nesto sto cenjoj promijeniti zivot. Ferit ne moze vise da krije svoja osjecanja jer se boji gubitka voljene osobe. Iako na pomalo cudan nacin su se sreli, njihova ljubav cvjeta.

Za Deniza Nazli je kako blizu tako i daleko. Deniz planira da ukloni tu daljinu koja se nalazi između njih. U izradi ovih planova, putevi sa Feritom se često preklapaju. Demet i Hakan, kao zakonski Bulutovi staratelji već se spremaju za ulazak u kompaniju.

Asuman će kao sjenka biti oko Demet. Nazli se nalazi između Ferita i Deniza. Nalaženjem sa Feritom u istom okruženju svakodnevno, za Nazli postaje sve teže. Ona je pod pritiskom, sa jedne strane, osjećanja koje je doživjela sa Feritom, a sa druge strane je tajna koju skriva.

Ferit ne uspijeva da shvati razlog ovakvog Nazlinog ponašanja, počinje da sumnja o njenoj bliskosti sa Denizom. Sada je Nazli prisiljena da donese odluku. Denis veoma smjelo djeluje prema Nazli. Asuman je oštrija mnogo više nego što je Demet očekivala. Od sada će igrati otvorenih karata. ..

Pun mjesec sve epizode »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button