Stogodišnje čudo

Stogodišnje čudo 12 epizoda

Harikin život se pretvara u pakao kada sazna zajedno sa Ešrefom da sebi Surejja želi oduzeti život i tako se pridružiti Esrefu u snovima.Njih dvoje trče prema željezničkoj stanici jer znaju da je tamo i da se želi baciti pred voz.

Surejja koja se prisjeća svoje prošlosti sa Ešrefom, ne može više podnijeti osjećaj odbačenosti od strane Harike i ostalih i ono što im kaže da ih je voljela i bila im i majka i otac cijelo vrijeme brineći se o njima.

Harika, čije je vjenčanje prekinuto zbog Surejje, odlazi skupa sa Ešrefom na stanicu i ugleda Surejju koja se već baca pod voz. Je li to Surejjin kraj?Harika saznaje da Sureja nije njena tetka, da Ayhan Jilmaz nije njen otac, saznaje da faktički njen je život laž.

Sureja ipak ne završava pod vozom, ostaje živa. Izvinjava se Hariki govoreći da je sve upropastila.Kemal govori Hariki da zna da mu nikad nece moci oprostiti ali zeli joj sve jedno po jedno ispričati.

Kemal joj sve ispriča i na kraju govori da se nada da će imati prelijep život opraštajući se s njom.Ali njegov odlazak sprečava Canan koja ga upuca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button