Ulica sjećanja

Ulica sjećanja 1 epizoda

Cennet, koja je godinama bila izložena nasilju od strane supruga, zove odvjetnicu Zeynep, čiji je natpis vidjela s prozora svoje bolničke sobe. Daje pismo koje treba otvoriti nakon njegove smrti.

Ovo pismo, za koje je Zeynep mislila da je oporuka; Riječ je zapravo o kaznenoj prijavi. Od tog dana životi Cennetina supruga Yılmaza i njezine djece Birsen, Halil i Feride će se nepovratno promijeniti.

Nova turska serija koja uskoro počinje na Novoj tv ostavit ce gledaoce bez daha. Sve epizode pratite na nasoj stranici tvserije.info. Još jedna turska uspješnica u kojoj mladi zavodnik iz serije ‘Azra’ Alp Navruz tumači jednu od glavnih uloga, stiže na Novu TV. Snage je udružio sa zvijezdom uspješnice ‘Crna ruža’ Mesutom Akustom.

Alp ovoga puta u ulozi hrabrog, ali nesretnog Halila pokušava obraniti svoju majku od nasilnog supruga Jilmaza, kojem je život udahnuo Mesut, pri čemu se njegov život nepovratno urušava. Dženetin muž Jilmaz pravi je zlostavljač koji maltretira svoju suprugu i djecu. Jedina je iznimka njihova kći Feride prema kojoj je otac iznimno privržen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button