Vatrene ptice

Vatrene ptice 31 epizoda

Barbaros pronalazi Ragıpa, oličenje sebičnosti, unatoč svim njegovim trikovima da pobjegne. Međutim, baš kad se Ali sprema konačno povratiti svoj identitet, saznaje nešto što nije očekivao: ima sestru! Ragıpov jedini uvjet da Ali povrati svoj identitet je da ga pronađe!

Budući da Çatal više nije opasnost, Barbaros pronalazi sigurnost i traži svoju značku natrag. Jer sada ima novi cilj: pronaći korijene Žar ptica! Pa hoće li se moći vratiti na policijski posao?

Zıpkınu je potrebno mnogo vremena da razmrsi jezik svog srca. Dakle, što će Sare učiniti kada primijeti Zıpkınov stav da svima dijeli plave perle? Hoće li okrenuti leđa ovom muškarcu koji ne štiti njezinu ljubav? Ili će knjiga Zipkın biti zatvorena?

Mercan, Ali, Barbar i Gulajše skupa odluče da ručaju. Onako kao nekada, svi sretni i veseli…Način na koji Barbar razmišlja o Gülayşe u svim okolnostima i pokušava joj izmamiti osmijeh i trudi se za nju, zaista je fascinantan.

Catal uporno brani svoga sina u svakoj mogucoj situaciji. Alijeva sestra bi trebala biti Huma tako bismo mogli imati Karu i Humu jer Kara ne bi bio ubica svog oca.​

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button