Vodomar

Vodomar 10 epizoda

Kazim toliko jako udara Seyran da ona pada na tlo. Suna cijelo vrijeme sluša udarce koje Seyran prima zbog nje ali šuti kako bi sebe spasila. Ali na kraju ne moze da gleda da joj otac davi sestru pa uzima tegove i udara oca u glavu nakon čega Kazim pada u lokvu krvi.

U tome dolazi Ferit koji svjedoči svemu tome. Da li je Kazima usmrtila Suna ili će se opet spasiti? Kako bi Seyran opet spasila sestru ona kaze da je sve bila nesreca. Poicija dolazi i odvodi Seyran dok Kazima voze u hitnu.

Suna plače Ferit je pored Seyran dok je deda jako ljut jer su pokušali sakriti od njega sve.Hoće li se Kazim spasiti? Firat govori Seyran da mu je deda rekao kako ima jedan uslov da bude slobodna, a taj uslov je da dobije unuče. Seyran mu kaze da nece dozvoliti da je dodiruje a kamoli da ostane trudna s njim.

Firat joj pjeva pjesmu i daje do znanja da postaje otac. Ali sada se mijenja sudbina Sune, napokon ce dobiti zasluzeno. S druge strane FIrta pita Seyran za njenu proslost, zeli sve da zna a Seyran mu kaze da stane ispred Jusufa i pita ga sve.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button