Vodomar

Vodomar 17 epizoda

Ferit odlazi kod Defne dok je Seyran ostala uplakana kući, uplakana i ljubomorna. Seyran zabrinuta za njega, poziva Defne ali se ona ne javlja. Seyran se nakon toga odluči da ode kod Defne. Kada Ferit koji je došao kod Defne ugleda Seyran kako sjedi, naljuti se na Defne.

Ono što mislim je da se Defne sveti Feridovim roditeljima i budi Seyran i kaže joj da ne spava, da ide za svojim snovima, da će imati prijatelje na fakultetu. Nadam se da će Ferit prsnuti od ljubomore tada.Ferit govori Pelo da jos pripada njemu.

Defne je uplasena i govori Orhanu da ih je Ferit vidio. Seyran zagrli Ferita i kaze mu da ce sve biti u redu. Ferit je odbija od sebe i kaze da nista nije u redu i nikome vise ne vjeruje te da nece ona u firmu ici niti se fotografisati.

Nakon toga Seyran odluci otici ocu i kaze mu da se zeli fotografisati ali da Ferit ne zeli i kaze da je odlucio tako i da se njeno misljenje ne pika. Tada joj otac dozvoli da ide sto Seyran i učini.Ali Seyran vise počinje da gleda na sebe i odluči da se sredi i ode u firmu upoznati novog kolegu, Efea gost glumca koji je došao iz inostranstva i koji će napraviti pometnju u vili.

Ferit obavezno treba posjetiti doktora, čas s jednom čas s drugom ženom a počinje više da se gubi u svom vrtlogu.Hoce li vise odustati od Pelo?Sada ce Ferit postati ljubomoran na novog kolegu s kojim se Seyran viđa u firmi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button