Vodomar

Vodomar 19 epizoda

Seyran je dozivjela najgori dan u svom zivotu. Dok je cijela Feritova porodica smatra suprugom koja ne treba da zauzima mjesto za istim stolom sa porodicom Korhan jer ne zna gdje joj je muž, Ferit će da stavi tačku na i kada se pojavi sa Pelo na vratima.Feritov djed jasno da do znanja Seyran da ne može nastaviti sa svojim poslom dok god ne dobije pismeno odobrenje svoga muža.

Svi hoce samo unuce od Ferita. Seyran je bez riječi. Seyran govori Feritu da ce od sada ona gledati svoj zivot isto kao sto i on gleda svoj i da je nije briga za njega.Suna priznaje ocu da Seyran samo pati u toj kuci i Kazim ovaj put odluči zagrliti svoju kcerku po prvi put i pustiti suzu. Seyran potpisuje ugovor sa Efeom.

Dok je Ferit ovaj put otisao i proveo noć kod Pelo, odlučio se nakon njenog plača i riječi da ne može bez njega, da je povede sa sobom u konak gdje su svi napokon saznali da Ferit vara Seyran, za koju su smatrali da nije dostojna njihove porodice. Seyran je ogorčena na Ferita.Onaj haos u stanu je Pelo napravila, nema sanse da je Serdar samo da bi privukla Ferita. Kazim nastrada braneći svoju kćerku. Hoće li Kazim zbog metka koji je primio, umrijeti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button