Vodomar

Vodomar 21 epizoda

Nakon dugo isčekivanog trajlera za novu epizodu saznajemo da Seyran napokon staje ispred svog svekra Halis beja i priznaje mu da nije željela da bude bezobrazna ali da ne može više da šuti. Kaže mu kako je ona supruga njegovom unuku i buduća majka njegovim praunucima te da je pravi bezobrazluk u njenoj sobi. Priznaje mu kako je svjesna i da mnogi ukucani znaju da je vara njen muz te da na taj nacin ona ne moze biti niti majka niti supruga njegovom neodgovornom unuku.

Dodaje i to kako su je na silu udali kao i njega oženili, jer Ferit kako kaže, nije bio niti pitan da li se želi oženiti. Halis tada zagrli Seyran i izvinjava joj se dok ona bukne u plač. Tada Halis viče na porodicu govoreći im kako su ga natjerali da im kaze da više ne postoji njihova loza te da su oni ništa bez njegovog bogatstva, jer samo misle na sebe.

Tada su svi postali bijesni, krenuvsi od strine pa dalje. Seyran prizanje Pelin da ne moze nastaviti da vjeruje svom muzu dok god je ona u njegovom zivotu. Pelin joj tada kaze kako je mrzi.Ferit pita Seyran da li je i dalje sigurna da ga ne voli, a ona mu kaze da ce je morati uvjeriti u to da je on jos voli. Tada je Ferit zagrli i poljubi i kaze joj da je voli.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button