Vodomar

Vodomar 25 epizoda

Nakon sto je Seyran saznala da ju je Feritova majka dovela da bude paravan za ljubavni život njenog sina, Seyran se sruši svijet. Tada se Seyran pita kako da ponovo stavi taj prsten. Zagrli svoju sestru, jedinu osobu u koju ima neizmjerno povjerenje te počne plakati. Halis govori kako je život previše kratak da bi uvećali vrijednost zamjeranja jedni drugima.

Zerin, Pelinina majka ponovo stupa na snagu. Govori Seyran kako je Ferit obećao Pelin život s njom. Seyran joj drsko odgovara kako je ona izvan toga sad ali Zerin joj odgovori da je još uvijek u igri. Seyran kaze dok god je Pelin u Feritovom životu, oni ne mogu biti sretni. Pelin sa sigurnošću govori kako neće Ferita prepustiti Seyran.

Halis aga govori kako imaju drugu stranu koja želi Suninu ruku. Suni govore da će i nju učiniti mladenkom prekrivenu velom kao što je bila i njena sestra. Suna se kradom nalazi sa svojim voljenim.Seyran skida prsten.Ferit sjeda pored nje i moli je da mu dozvoli da se mijenja zbog nje. Seyran ga uslovljava.

Ali hoće li i to uslovljavanje biti rješenje? Orhan se rjesio Ifakat ali odmah prihvati Defne nakon toliko godina.Ferit i dalje krije od Seyran da se viđa sa Pelin, ali ih Seyran opet uhvati. Šta će sada biti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button