Vodomar

Vodomar 35 epizoda

Kazim dolazi po Seyran i odvodi je od Ferita. Iako Seyran ne želi ući u auto, Kazim upotrebljuje silu i uvodi je u auto. Ferit kojeg razdvajaju od Seyran plače govoreći svima da on ne može bez Seyran.

Halis aga prilazi Feritu i kaze da je on zbog Seyran postao razlog smrti svoga brata što Ferita jako pogodi. Svi krive Ferita za bratovu smrt i traži se od svakog da Ferita drži podalje od Seyran.

Ferit na kraju odlazi majki i plače govoreći joj da je nemoguće da živi bez Seyran i moli je za oprost te odlazi autom negdje. Prije odlaska također se oprasta i od Halis age.

Izgleda da su Seyran i Ferit ponovo pobjegli jer završavaju opet u krevetu dok Kazim dobije pištolj da zadrzi čast koju je okaljala njegova kcerka.Kazim opet dovodi kceri kuci. Nakon sto ih ponovo počne maltretirati, nastupa Esma koja pocne grebati Kazima i čuvati kćeri.

Ferit koji je dosao do djeda priznaje mu da je po prvi put volio i da voli Seyran. Seyran kaže da je zaljubljena u Ferita Saffet sve čuje i kaže Tariku. Seyran prizna Tariku da ce uvijek voljeti Ferita i da je spremna umrijeti za njega. Ferit jasno daje do znanja svima pa i Tariku da ne odustaje od Seyran.

Više o seriji »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button