Vodomar

Vodomar 49 epizoda

Ferit koji je izgubio ono najvaznije u zivotu, osobu koja ga je iskreno voljela, bila uz njega cijelo vrijeme, sada shvata koliko je pogrijesio. S druge strane Seyran je ostala sama, ali je pronasla nove prijatelje koji ce je drzati za ruke.

Da, Ferit, dobro razmisli gdje si pogrijesio, stani cvrsto na zemlji, i ne ostavljaj bracnog druga samog.Ovaj put se dobro potrudi i pokusaj je vratiti dok zaista ne bude kasno…Suna i Kaya su se vjenčali i Halis aga im čestita. Nuket ne moze da vjeruje da je Kaya to učinio.

Ferit govori ocu da ne moze bez Seyran. Orhan mu kaze da je izgubio. Ponovo Orhan dobije šamar od Gulin kada mu pokuca na vrata i vrata joj otvori zena. Lijepo je što Suna stavlja svakoga na svoje mjesto i sveti se ocu, ali je tužno što ne staje uz Sestru Seyran koja je uz nju od početka.

Halis trazi od Ferita da se u sto skorije vrijeme razvede od Seyran. Ferit daje do znanja dedi da ce biti uz Seyran. Jedva čekamo izraz lica Halis age kada sazna da Pelinino dijete nije Feritovo.Suna i Kaya dočekuju svoju prvu bračnu noć. Suna se predaje njemu jer je dobila i firmu i pare i sve sto je zeljela. Ali svakim danom sve vise gubi svoju sestru. Kazim je bijesan jer je izbacen iz konaka.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button