Vodomar

Vodomar 56 epizoda

Kazim se ipak uspio izboriti za život. Ali odmah nakon što se malo oporavio obećava sam sebi da će se osvetiti svima. Kada je Halis saznao da je njegov sin Orhan taj koji je naredio ubistvo Kazima, njegovo zdravstveno stanje se pogorša te ne oprašta Orhanu. Nuket saznaje od Halisa da on zeli da ona ode dok se njegovo zdravlje još nije pogoršalo. Halisu savjetuje Ifakat da kazni Orhuna najgorom kaznom, ali da mu je sada potreban.

Halis odlazi do njega. Serter se pojavljuje i Pelin je ovaj put priznala da je dijete Serterovo a ne Feritovo te da je bila sa Serterom. Ferit kaze Seyran da nije zaslužio da se tako ponaša prema njemu. Ferit pokušava braniti oca pred Halisom koji je bijesan na Orhana i kaze mu kamo sreće da je on umro umjesto brata da ne vidi tu sramotu. Gulgun saznaje da je Pelin sve isplanirala.

Nuket govori da ce se osvetiti ocu na najbolji mogući način. Halis to čuje i pita je šta je to rekla i šta misli pod tim?Da li je Ferit čuo da on nije otac Pelinine bebe i hoće li mu Pelin napokon priznati da je Serter otac a ne on?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button