Vodomar

Vodomar 58 epizoda

Ono sto je sigurno jeste da je Pelin uzela nekakve lijekove, jer u 57. epizodi vidimo da je ostavljena sama u sobi sa svojim bijesom, i nijednog trenutka ne razmišlja o svojoj budućnosti, o djetetu koje mjesecima nosi. Ovo je naravno znak za uzbunu, uništava sve oko sebe, a zatim u mirnom stanju napušta sobu. Ferit je pogođen nakon što Pelin završi u bolnici i na pragu je da izgubi bebu jer je doktor saopstio da ce izgleda morati birati između majke i bebe.

Njena majka okrivljuje Ferita da je njena kćerka zbog njega u takvom stanju te mu udara šamar. Čak i ako beba umre, Serter će napraviti DNK test!Dok smo se mi pokušavali riješiti Pelina, sada je neko ušao u Seyranin život, Nevrada već čeka u rezervi. Ako Pelin umre ili izgubi svoje dijete, Ferita će opet mučiti savjest. Koga ce Ferit i Pelinina majka izabrati da ostane u zivotu, Pelin ili bebu?

Pelin gubi bebu ali sve su prilike da i Pelin gubi bitku za zivot jer prestaje srce da joj kuca. Seyran i Ferit su jedno drugom podrska zbog gubitka bebe ali i Orhunovih teskih dana kada biva pretučen nekoliko puta i kada ga jedan od zatvorenika krene gušiti pa je pitanje da li je Orhun prezivio? Seyran i Ferit se poljube. Deda obecava Feritu da ce izbaviti Orhuna iz zatvora.Suna je ljubomorna na Seyran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button