Vodomar

Vodomar 64 epizoda

Halis i Hatidze se odlučuju vjenčati. Seyran ne zeli vise da se pati i da bude odvojena od Ferita. Njih dvoje žele nadoknaditi izgubljeno vrijeme. Dok se Halis veseli svome novom životu, očekuje ih jedna šokantna vijest. Šta ce se desiti na njihov najsretniji dan? Hoce li Suna saznati da je Kaya varao?

Zašto će Kazim doživjeti šok svoga života?Hatuč uziva u svojoj noci kane dok Halis s druge strane uziva u svom danu. Seyran i Ferit su sve blizi jedno drugome. Kaya i Pelin su počeli da se viđaju. Ifakat saznaje od doktorice da ima nade da ima dijete. Kaya kaze Suni da raskinu jer njena zelja da imaju dijete nista promijeniti neće.

Pelin kaze Kayi da zeli biti s njim, da zeli biti voljena.Ifakat kaze Suni da joj je Kaya potreban dok joj je tetka ziva. Seyran dolazi do Pelin i kaze joj da se drzi podalje od njene porodice. Pelin joj da do znanja da nece nikad imati porodicu, jer Ferit ne moze imati djecu. Seyran poludi i krene da joj čupa kosu, dok joj Pelin govori da je Ferit mogao imati djecu ona ne bi bila sa Serterom i ostala trudna s njim.

Ferit trazi od Sertera da nestane, inače će ga ubiti.Seyran nakon sto joj Pelin prizna sve u vezi Sertera, poljubi Pelin i zahvali joj se sto joj je potvrdila da je ucinila pravu stvar jer je vjerovala Feritu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button